Allergeneninformatie

Mijn wekelijkse gerechten worden in dezelfde keuken klaargemaakt. En ondanks dat ik continu in een schone en onderhouden keuken werk kunnen de gerechten sporen bevatten van:

  • Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut)
  • Schaaldieren
  • Eieren
  • Vis
  • Pinda
  • Soja
  • Melk (inclusief lactose)
  • Noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten)
  • Selderij
  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Zwaveldioxide en sulfiet
  • Lupine
  • Weekdieren

Op de homepage bij de gerechten of op de pagina ‘gerechten’ is te vinden welke ingrediënten deze bevatten. Twijfel je toch of heb je nog vragen? Dan zie ik deze graag tegemoet.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring