Hoe werkt het?

Wil je voor vrijdag bestellen? Dan kun je van zondag tot en met woensdag kiezen uit een of meerdere verse gerechten, ook kinderporties, van mijn website.  De gerechten zijn te vinden op de homepage of onder het kopje ‘gerechten’.

Heb je iets lekkers uit kunnen kiezen, ga dan boven naar het winkelmandje, vul je gegevens in op het bestelformulier en betaal makkelijk en snel met Ideal.

Let er op dat je bij ‘bestelnotities’ als het bezorgd moet worden aangeeft welke tijd we ongeveer moeten aanhouden (v.a. 17.00 tot 19.00 uur). Aangegeven tijden kunnen afwijken afhankelijk van het aantal bestellingen. Afhalen kan v.a. 17.00 uur tot 19.30 uur.

Nu is het wachten tot vrijdag!

Nog even opwarmen! Let op! De verpakkingen kun je niet gebruiken in de magnetron of oven. Wil je het gerecht in de oven opwarmen dan haal je het gerecht uit de verpakking en gaat het op een bord of eventueel ovenschaal in de oven. Verwarm dan het gerecht 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Kies je voor de magnetron dan kan het gerecht 4 tot 6 minuten in de magnetron op 750 watt.

Natuurlijk is het ook mogelijk de gerechten te bewaren voor zaterdag of zondag. Bewaar deze dan wel even tot die tijd in de koelkast.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring